У сврху успостављања система енергетског менаџмента у Републици Српској у оквиру пројекта "Scaling-up Investment in Low-carbon Public Buildings - Повећање улагања у нискокарбонске јавне зграде" који имплементирају Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске и Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у Босни и Херцеговини, у наредном периоду проводиће се имплементација тренинга за енергетски менаџмент у јавном сектору у Републици Српској.

Позив је отворен за све представнике јединица локалних самоуправа и министарстава у чијој се надлежности налазе објекти јавног сектора, као и за све представнике јавног сектора у складу са чл. 13. и 14. Закона о енергетској ефикасности ("Службени гласник Републике Српске" број 59/13).

Пријаве се шаљу искључиво online попуњавањем пријавног обрасца који је доступан на сљедећем линку ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ. Настава ће се изводити онлине, путем Zoom платформе, у трајању од 4 дана подијељена у двије седмице. Тренинзи ће се одржати у различитим терминима, а приликом пријављивања може се изабрати један од понуђених термина.

Агенда са сатницом и садржајем предавања може се преузети овдје, а свим полазницима биће достављен и "Приручник за успостављање система управљања енергијом у јавном сектору у Републици Српској за енергетске менаџере".

Кампања

Copyright © 2023. All Rights Reserved.